Zaalverhuur

Zaalverhuur

Gaat u een evenement of bijeenkomst organiseren en bent u hiervoor op zoek naar een zaal? Wij hebben verschillende zalen die hiervoor uitstekend te gebruiken zijn. U kunt hier terecht met een select gezelschap, maar ook met grote groepen. Van zakelijke meetings tot gezellige workshops; met onze zaalverhuur kan het allemaal.

ZIZO is gevestigd in Meppel, een pittoresk stadje op de rand van Drenthe en Overijssel. Onze locatie is daarom uitstekend voor zaalverhuur in Drenthe, maar is ook vanuit andere delen van het land gemakkelijk te bereiken.

Onze zalen zijn geschikt voor:

  • Vergaderingen
  • Workshops
  • Condoleances

Een zaal huren bij ZIZO Meppel

Wat u ook organiseert, iedere bijeenkomst is anders. Daarom staan uw wensen centraal bij onze zaalverhuur. Wij nemen u zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op de bijeenkomst. Wilt u een vergadering houden in een van onze zalen? Dan zorgen wij ervoor dat alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Daarnaast kunt u een uitgebreide lunch, een smakelijk diner of een borrel toevoegen. Ideaal wanneer uw evenement uit meerdere dagdelen bestaat. Hebt u andere wensen? Bijna alles is mogelijk. Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Kom langs voor een rondleiding

Een geschikte zaal vinden voor uw bijeenkomst kan lastig zijn. Wij begrijpen dan ook dat u het beste kunt oordelen over onze zalen door ze zelf te bekijken. Wij nodigen u daarom graag uit voor een rondleiding door onze beschikbare zalen. Tijdens uw bezoek bespreken we direct de mogelijke combinaties van arrangementen met u. Op basis van uw voorkeuren stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u een afspraak maken of hebt u op dit moment vragen over onze zaalverhuur? Neem contact met ons op. Wilt u direct een inschatting van de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.