Walking dinner

Walking dinner

Vindt u het gezellig om met uw collega’s, familie of vrienden eens een keer iets anders te doen? Ontdek dan eens een walking dinner! Ideaal voor vriendengroepen die elkaar al een tijd niet meer hebben gezien, voor familiefeesten waar iedereen elkaar wel even wil spreken en bedrijfsuitjes met grote groepen.

Wat is een walking dinner?

Tijdens het walking dinner serveren wij in een gezellige en informele sfeer diverse kleine gerechten. U kunt met iedereen binnen uw gezelschap even gezellig kletsen, want tijdens het walking dinner blijft iedereen gewoon staan: er zijn dus geen vaste plaatsen aan tafel.

U krijgt per persoon ongeveer vijf tot acht verschillende gangen te proeven. Uiteraard zorgt de kok voor een gevarieerd en heerlijk diner. Heeft u specifieke wensen over de gerechtjes of zijn er personen binnen de groep vegetarisch of allergisch, laat het ons dan gerust weten! Wij houden daar uiteraard rekening mee.

Wijnarrangement

Niets maakt zo’n concept natuurlijk beter af dan een mooi bijpassend wijnarrangement. Uiteraard kunnen wij dit bij het walking dinner voor u verzorgen: verschillende wijnen die goed passen bij de gerechtjes.

Direct boeken?

Lijkt het u leuk om eens een ander, minder formeel uitje te organiseren? Vraagt u dan vandaag nog een offerte op voor een walking dinner bij ZIZO eten en drinken!

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan