Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren in Drenthe? ZIZO Meppel helpt graag een handje mee aan een te gekke dag! We kunnen de dag bijvoorbeeld beginnen met een van onze leuke workshops, gevolgd door een uitgebreid buffet. En tot slot kunnen we de dag voor de groep vrijgezellen afsluiten met een spetterend themafeest!

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een vrijgezellenfeest te organiseren. Vaak is er een groep dames of heren bij elkaar gebracht die elkaar misschien niet allemaal even goed kennen. Dan is het extra fijn om een goed georganiseerd feestje te beleven. En daar helpen wij u bij ZIZO graag bij!

OPTIES VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST IN DRENTHE

ZIZO eten en drinken is gevestigd in Meppel, op de grens van Drenthe en Overijssel. We zijn een live cooking- en buffetrestaurant en hebben de beschikking over twee ruime zalen. Een ideale locatie dus voor een vrijgezellenfeest in Drenthe! We kunnen zowel een vrijgezellenfeest voor vrouwen als voor mannen organiseren. Er zijn verschillende workshops en themafeesten beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop cocktails maken of een kookworkshop? Een ideale invulling voor het middagprogramma.

Naderhand kunt u met de groep genieten van een van onze buffetten. Uiteraard is er ook buiten deze opties meer mogelijk. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

SLUIT DE AVOND SPETTEREND AF

Wie kan er tijdens een vrijgezellenfeest een rondje karaoke nou niet waarderen? Ook dat is een mogelijkheid bij ZIZO Meppel. Wij hebben de beschikking over een professionele geluidsinstallatie, waarmee zelfs de slechtste zangers goed uit de verf komen! Of wilt u liever zelf een plaatje draaien of een DJ op het vrijgezellenfeest? Sluit de avond feestelijk af en maak er een avond van om nooit te vergeten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kortom, de opties die we voor vrijgezellenfeesten in Drenthe kunnen bieden zijn eindeloos. Hebt u specifieke wensen? Neem dan snel contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Door op de onderstaande knop “Vraag offerte aan” te klikken, wordt u naar het contactformulier geleid. Daar kunt uw vraag stellen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om het vrijgezellenfeest te bespreken.

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan