Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest

Wilt u binnenkort uw verjaardag vieren met een gezellig en groot verjaardagsfeest? Dat kan bij ZIZO in Meppel! We ontvangen u en uw gasten bijvoorbeeld met koffie, thee en het taartenbuffet. Heerlijk voor de zoetekauwen! Naderhand kunt u lekker borrelen met uw familie en vrienden in een van onze sfeervolle ruimtes. Wij hebben twee zalen beschikbaar waar u met uw gasten kunt genieten van een gezellig en zorgeloos verjaardagsfeest!

Geheel verzorgd verjaardagsfeest

U geniet en wij verzorgen de drankjes, hapjes en natuurlijk ook de afwas! Uiteraard is het ook mogelijk om een knallend verjaardagsfeest te geven met een DJ of met een van onze themafeesten. U geeft gewoon aan wat uw wensen zijn en ZIZO regelt het voor u. U bent tijdens het feest van alle gemakken voorzien en kunt zorgeloos genieten van het verjaardagsfeest.

UW 30E, 40E OF 50E VERJAARDAG VIEREN?

Veel van onze gasten komen bij ons hun 30e, 40e of 50e verjaardag vieren. Dat zijn vaak toch mijlpalen waar een gezellig verjaardagsfeest niet bij mag ontbreken. Vooral wanneer iemand Abraham of Sarah ziet dient er groot uitgepakt te worden. Vindt u dit ook en woont u in Drenthe of Overijssel? Dan heten wij u graag van harte welkom bij ZIZO Meppel!.  

MEER INFORMATIE OVER VERJAARDAGSFEESTEN?

ZIZO eten en drinken is een live cooking- en buffetrestaurant. Wij verzorgen ook veel catering. Dat houdt in dat dat u ervan verzekerd bent dat het eten en drinken voor uw verjaardagsfeestje helemaal in orde is. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een van de buffetten, om gezellig met uw groep een hapje te eten. Daarnaast beschikken wij over een professionele geluidsinstallatie. Een gezellige muzikale avond is dus een garantie!

U vindt al onze arrangementen en buffetten op onze website. Maar we kunnen ook een verjaardagsfeest op maat voor u organiseren. Wanneer u een indruk wilt krijgen van ons restaurant en de zalen, kunt u kijken bij de fotogalerij. Heeft u een speciale wens die u er niet tussen ziet staan. Neem dan gerust contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Weet u al wat u wilt? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan