Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen is zinvol én leuk. Door samen regelmatig te overleggen, discussies te voeren en meningen uit te wisselen kunt u als bedrijf betere resultaten behalen. Natuurlijk is een prettige ruimte met alle benodigde faciliteiten een belangrijk onderdeel van een succesvolle vergadering. Daarom verhuren wij volledig ingerichte vergaderzalen met alles erop en eraan. Het enige dat u nog hoeft te doen? Een inspirerende meeting organiseren. Kom vergaderen in Drenthe!

Voorzien van alle faciliteiten

ZIZO ligt in het pittoreske stadje Meppel, op de grens van Drenthe en Overijssel. Dankzij deze centrale ligging zijn we goed bereikbaar vanuit alle delen van het land. Onze sfeervolle vergaderzalen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een projectiescherm, een ruime vergadertafel en prettige stoelen.

Momenten van ontspanning

Het is belangrijk om af en toe momenten van ontspanning te hebben tijdens een zakelijk overleg. Daarom hebben wij voor groepen die bij ons komen vergaderen speciale arrangementen en buffetten samengesteld. Als onderbreking kunt u uw gasten bijvoorbeeld een heerlijke lunch aanbieden. Ook is het mogelijk om achteraf nog even gezellig te borrelen of uitgebreid te dineren. Wat u ook in gedachten heeft: wij kunnen het voor u regelen!

Kom bij ons vergaderen

Bent u enthousiast geraakt en zou u nu graag komen vergaderen in Drenthe? U bent van harte welkom! Neem contact met ons op via onderstaande offerte-knop en vraag (geheel vrijblijvend) een offerte aan.

 

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan