Trouwlocatie Drenthe

Trouwlocatie

Wanneer u een geschikte trouwlocatie in Drenthe hoog op uw lijstje hebt staan, denk dan eens aan ZIZO Meppel. Samen met u zorgen we ervoor dat uw trouwdag een dag wordt om nooit te vergeten!

OFFICIËLE TROUWLOCATIE MEPPEL

ZIZO eten & feesten is een officiële trouwlocatie in Meppel. Dit heeft als grote voordeel dat u bij ons de trouwceremonie kunt combineren met een receptie of feest zonder dat u en uw gasten gedurende de dag moeten reizen. Ideaal, ook zeker wanneer er gasten zijn die minder goed ter been zijn. Een ander voordeel is dat u onze trouwlocatie in Drenthe geheel naar uw hand kunt zetten en daar de gehele dag van kunt genieten.

SFEERVOL ingerichte feestzalen

Wat maakt ZIZO eten & feesten tot één van de mooie trouwlocaties in Drenthe? Wij beschikken over twee sfeervol ingerichte feestzalen. Deze zijn zeer geschikt voor een complete bruiloft, een uitgebreid diner of een spetterend feest. Beide zalen zijn voorzien van een eigen bar, professionele geluidsinstallaties en alle andere benodigde faciliteiten.

Bij de invulling van uw trouwfeest denken wij graag met u mee. Wilt u een meer klassieke bruiloft of er juist een uniek themafeest van maken? Bij ons is het mogelijk! Samen kunnen we ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Culinair genieten

Bij een mooie trouwlocatie hoort natuurlijk ook lekker eten! Wij bieden verschillende mogelijkheden om u en uw gasten culinair te laten genieten. Zo hebben wij verschillende arrangementen en buffetten waar u uit kunt kiezen. En zit er geen passend arrangement of buffet bij, dan passen wij de bestaande arrangementen en/of buffetten aan aan uw wensen. Het is immers uw trouwdag!

KOM EENS LANGS

Maak een vrijblijvende afspraak om bij het bekijken van trouwlocaties in Drenthe en Overijssel ZIZO Meppel te bezoeken. Wij bespreken graag met u de vele opties die wij kunnen bieden om van uw trouwdag een onvergetelijk feest te maken! En wilt u eerst een inschatting van de kosten van onze trouwlocatie in Drenthe, vraag dan een direct een vrijblijvende offerte aan.

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan