Themafeesten

Themafeesten

Zoekt u leuke ideeën voor een themafeest op locatie? Laat ons een handje helpen! Bij ZIZO Meppel organiseren wij namelijk regelmatig originele themafeesten voor gezelschappen vanaf 25 personen. Dus hebt u binnenkort een jubileum, trouwdag of een bedrijfsfeestje en wilt u dat graag op een bijzondere manier vieren? Bekijk alle opties!

Ideeën voor uw themafeestje

Misschien kent u het wel: de traditionele familiefeestjes waar wel een beetje gedanst wordt, maar waar niets bijzonders gebeurt. Als u een feestje organiseert, wilt u dat natuurlijk voorkomen! Dat kan met een van onze bijzondere themafeesten. Wij hebben onder meer “Ranking the stars”, “Jongens tegen de meisjes” en “Ik hou van Drenthe of Meppel” voor u klaarliggen! Allemaal originele manieren om de gasten een leuke avond te geven.

Zalen

Bij ZIZO Meppel hebben wij de beschikking over twee ruime feestzalen. Een impressie daarvan kunt u natuurlijk bekijken in onze fotogalerij onder ZIZO eten & feesten. In deze zalen kunt u met uw groep terecht voor een gegarandeerd gezellige avond. Wij zorgen ervoor dat de zaal is aangekleed zodat hij precies past bij het themafeest dat u gekozen hebt!

Ook kunnen we een een avondje karaoke voor u verzorgen. Daarvoor maken we gebruik van onze professionele geluidsinstallatie. Of wat dacht u bijvoorbeeld van De Voute Partie of een originele bingo? Staat uw thema er niet tussen? Wij maken voor u graag een offerte op maat.

Combineren

Uiteraard kunt u uw themafeest bij ons ook combineren met een van onze andere diensten: een heerlijk buffet bijvoorbeeld. Of gewoon een hapje en een drankje. Er is bijzonder veel mogelijk. Wilt u meer weten over de themafeesten die wij in Meppel kunnen verzorgen, de aankleding van de zalen of de opties die u niet op de website vindt? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via de onderstaande offerteknop, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan