Restaurant

ZIZO Meppel

à la carte restaurant

In ons à la carte restaurant in Meppel serveren wij alleen gerechten waar we zelf 100% achter staan.  U geniet van de meest uiteenlopende gerechten, allemaal bereid door onze gepassioneerde koks in de open keuken, midden in het restaurant. Voorafgaand kunt u gezellig borrelen aan de bar, in de lounge hoek of aan de grote stamtafel. Echt genieten geblazen!

Het restaurant is uiteraard geschikt voor een gezellig etentje met zijn tweeën, maar ook voor grotere groepen. Wij kijken uit naar uw komst! 

Direct reserveren!

Openingstijden:

Ons restaurant is open van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Voor gezelschappen passen wij de openingstijden graag aan.

 

Wij accepteren:

cadeaubonnen

 

Escape arrangement

Escaperoom Meppel & ZIZO meppel presenteren:

ESCAPE ARRANGEMENT

Een exclusief arrangement met een escape ervaring en een heerlijk 3 gangen menu.

Locatie spel en diner: ZIZO Meppel
Menu:Het Escape Menu
Spel: € 110,- voor 2 tot 6 personen

Collision Course- Verlaat jij het schip op tijd?

vinceGeen sterveling zou deze reis aanvaarden. Waarom ik wel? Waarom ik wel? Ik kan het niet meer! Ik wil het niet meer!Ik kap ermee! Ik zie het niet meer zitten. Waarom heb ik hier dit schip gesaboteerd? Waarom, vraag je je nu af, waarom? Ik ben van boord en begonnen aan mijn laatste reis. En voor jullie, dit schip gaat hoe dan ook naar de haaien. Stuurloos, kapot, gesloopt door mij. En jullie mijn bemanning, mijn mannen. Zitten hier aan boord je laatste oordeel,je laatste uur heeft geslagen. Over een uur slaan we te pletter tegen de voet van de Meppeler toren. Redden wie er te redden valt! Je hebt een uur, een uur om je te redden…

The Worst Hotel – Durf jij een kamer te boeken?

In de kamers van dit familiehotel is een vreemde stem te horen…

Al sinds 1826 runt de familie Worst een prachtig familiehotel. Maar de laatste tijd komen er niet meer zoveel gasten. Alleen de familie wil geen afstand doen van hun hotel want er is namelijk telkens een vreemde stem te horen in de kamers. Maar van wie is nou die stem?

Reserveren escaperoom: www.escaperoommeppel.nl of bel 085 210 7114

Reserveren diner: www.zizomeppel.nl/reserveren of bel 0522 25 17 53