Receptie

Receptie

Wilt u een receptie organiseren ter gelegenheid van een jubileum, afscheid of andere gelegenheid? Wij helpen u graag! Wij kunnen u verschillende arrangementen en mogelijkheden aanbieden. Zo hebben we twee zalen tot onze gelegenheid waar de receptie gehouden kan worden. Uiteraard verzorgen wij als u dat wilt ook de complete catering. Bij ons in Meppel of bij u op uw eigen locatie.

Receptie voor een bruiloft

ZIZO Meppel is een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat zowel de huwelijksvoltrekking als de receptie voor de bruiloft bij ons plaats kunnen vinden. Dat kan in onze twee feestzalen. Een van de zalen richten wij dan in als trouwzaal en de andere als feestzaal. De eerstgenoemde kan dan iets formeler worden ingericht met uiteraard voldoende zitplaatsen voor alle gasten. In de feestzaal kan de inrichting iets losser, daar moet het natuurlijk voornamelijk een feestje zijn!

Het voordeel van deze opzet is dat uw gasten voor de trouwreceptie niet hoeven te reizen. U houdt alles gedurende de dag daarmee op één handige locatie. Dat scheelt stress en daarmee kan de planning voor de dag een stukker losser worden ingericht!

Andere receptie organiseren

Uiteraard kunnen wij voor u ook een receptie organiseren met een ander thema, zoals een jubileum of afscheid. Ook hierbij kunt u gebruikmaken van onze twee zalen. In de zalen hebt u met uw groep alle privacy, dus kunt u een gezellig feestje tegemoet gaan!

Catering tijdens uw receptie: ook op locatie

Voor een receptie catering verzorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook voor uw receptie op locatie! Kijkt u voor alle opties eens rustig tussen onze buffetten op de website. Heeft u een speciale wens of wilt u weten wat er verder nog mogelijk is? Op het gebied van onze locatie voor een receptie of op het gebied van de catering? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan