Feestlocatie Drenthe

Feestlocatie

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Drenthe? Dan is ZIZO precies wat u zoekt. Wij zijn gevestigd in Meppel en daardoor ook geschikt voor wanneer u een feestlocatie in Overijssel zoekt. Door de centrale ligging is onze feestlocatie ook gemakkelijk te bereiken vanuit andere delen van het land!

De faciliteiten van onze feestlocatie Drenthe

ZIZO Meppel biedt vele mogelijkheden om een onvergetelijk feest te organiseren. Van een gezellig verjaardagsfeest tot een te gek personeelsfeest, op onze feestlocatie is het allemaal mogelijk. Ons pand heeft twee mooi ingerichte feestzalen die geheel aan uw feest aangepast kunnen worden. De feestzalen zijn beide uitgerust met een bar, professionele geluidsinstallatie en verdere faciliteiten.

FEESTLOCATIE MET EIGEN CATERING

Lekker eten is een belangrijk onderdeel van een gezellig geslaagd feest en ook hierin zullen wij u niet teleurstellen! Wij bieden u de keuze uit verschillende arrangementen en buffetten. En wilt u een arrangement of buffet op maat, dan werken we daar natuurlijk graag aan mee. Zo zorgen wij ervoor dat het eten perfect bij uw feest past. Dat maakt ZIZO tot een geweldige feestlocatie in Drenthe!

FEESTZAAL VOOR UW HUWELIJK

Als feestlocatie vinden we het organiseren van een trouwfeest natuurlijk zeer bijzonder. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Meppel is het bij ons mogelijk om de huwelijksvoltrekking te combineren met een receptie of feest. Wij richten één van onze zalen in als trouwzaal en één als feestzaal. Dit heeft als groot voordeel dat u niet de hele dag in de auto hoeft te zitten en ten volle kunt genieten van de dag en uw gasten. Daarom is ZIZO de perfecte trouwlocatie voor de mooiste dag van uw leven!

FEESTLOCATIE VRIJGEZELLENFEEST

Ook wanneer u nog niet getrouwd bent kunt u onze feestzaal huren voor een knallend vrijgezellenfeest. Al jaren organiseren wij vrijgezellenfeesten en kunnen u daarom als geen ander helpen met het invullen van deze schitterende dag. Wij beschikken over een ruim aanbod aan themafeesten en workshops, maar kunnen ook speciaal voor u op maat een workshop verzorgen. De mogelijkheden zijn oneindig, bij ZIZO Meppel kan (bijna) alles!

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

U kunt natuurlijk verschillende websites van feestlocaties in Drenthe bekijken, maar om een goed beeld te krijgen van een feestlocatie, kunt u deze het beste met eigen ogen bekijken. Wij nodigen u dan ook graag uit een afspraak te maken om ons te komen bezoeken. Wij geven u een rondleiding door onze feestlocatie, bespreken met u de mogelijkheden qua arrangementen en buffetten, en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u op.

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan