Condoleance

Condoleance

Bij ZIZO Meppel organiseren wij verschillende soorten bijeenkomsten. De meeste van deze bijeenkomsten ontstaan met een positieve reden: een trouwerijverjaardag of bedrijfsfeest. Maar helaas komen bijeenkomsten vanwege een droevige aanleiding natuurlijk ook voor, zoals het overlijden van een dierbare. Op deze momenten wilt u zich geen zorgen maken over zaken als organisatie van de condoleance. ZIZO Meppel neemt deze zorgen graag van u over. Door onze ervaring met het organiseren van condoleances weten wij de juiste sfeer te creëren. 

Condoleance in afgesloten zalen

Afscheid nemen gaat met veel emoties gepaard. Bij het overlijden van een dierbare is een condoleance een gebruikelijke manier voor nabestaanden zoals familie, vrienden, collega’s en kennissen om hun medeleven te tonen. Bij ZIZO Meppel beschikking wij over twee afgesloten zalen. U kunt dus in alle rust en privacy met uw gezelschap bijkomen en napraten.

Wat kunt u verwachten tijdens de condoleance?

Juist op het moment na een begrafenis of crematie is het prettig dat u even nergens aan hoeft te denken. Na de condoleance zorgen wij er daarom voor dat er een kopje koffie of thee met iets erbij wordt geserveerd. Ook is het mogelijk dat wij lunch serveren, zoals belegde broodjes met een kopje soep. Wij begrijpen natuurlijk dat ieder gezelschap anders is en andere behoeften en wensen heeft. Wij bespreken daarom graag samen met u de mogelijkheden.

Uw condoleance-locatie in Meppel: ZIZO

Kortom, bij ZIZO Meppel doen wij er alles aan om voor u een geschikte condoleance-locatie te creëren. Heeft u vragen? Of wilt u  de mogelijkheden voor de organisatie van een condoleance  bespreken? Kom dan persoonlijk langs om te kijken of wij over een ruimte beschikken die past bij het afscheid dat u voor ogen heeft. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan