Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje kan er vaak voor zorgen dat bij alle medewerkers de neuzen dezelfde kant op komen te staan. Belangrijk voor ieder bedrijf dus! Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor een bedrijfsuitje in Drenthe of Overijssel? Kom dan eens langs bij ZIZO in Meppel, op de grens van Drenthe en Overijssel. Met onze twee zalen kunnen wij voor iedere groep een passende dag of avond organiseren.

EEN ONVERGETELIJK BEDRIJFSUITJE IN DRENTHE

Wilt u graag dat het bedrijfsuitje een onvergetelijke dag wordt voor het hele team? Wij helpen u daar graag mee! U kunt kiezen voor alleen een middagprogramma of juist alleen een avondprogramma, na het werk. Wij zorgen ervoor dat iedereen een gezellige middag beleeft.

WORKSHOPS

‘s Middags kunnen wij verschillende (actieve) workshops organiseren. Zo kunt u denken aan een kookworkshop of een workshop cocktails maken. Maar het is ook mogelijk om een quiz over uw eigen bedrijf te doen. Ontdek wie het beste op de hoogte is van het bedrijf en de medewerkers! Liever een originele bingo, muziekquiz of ‘s avonds gezellig aan de karaoke? Bij ZIZO kan heel veel! Al uw wensen zijn bespreekbaar, wij maken graag een offerte voor u op maat.

COMBINEREN MET EEN BUFFET

Uiteraard kunnen alle bovenstaande activiteiten moeiteloos worden gecombineerd met een heerlijk avondeten of een hapje en een drankje. Kijkt u voor enkele voorbeelden eens tussen de buffetten op onze website. Ideaal om met een grote groep heerlijk te kunnen eten. Perfect dus voor ieder bedrijfsuitje. Ook wanneer u speciale wensen heeft op culinair gebied kunt u bij ZIZO terecht.

BEDRIJFSUITJE IN MEPPEL BOEKEN?

Wij verzorgen met plezier allerlei verschillende soorten bedrijfsuitjes in onze locatie in Meppel. Heeft u een bepaalde wens, maar ziet u de opties er niet tussen staan? Neem dan vandaag nog contact met ons op door hieronder op de knop “Vraag offerte aan” te klikken. Dit is een vrijblijvende aanvraag en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op!

Buffetmogelijkheden / Onze arrangementen

Vraag offerte aan